Om mig

Mitt namn är Anneli Kanerva och har arbetat som sjuksköterska sedan 1976 fram till vintern 2020 då jag gick i pension.
Att kunna hjälpa människor har alltid varit min passion och nu efter pensioneringen har jag möjlighet att göra det på heltid i mitt företag Hela Mitt Liv.

Har egen erfarenhet av beroendesjukdom, medberoende, vuxna barn problematik och traumatiska upplevelser. Har en gedigen erfarenhet av 12-stegsprogrammet. Jag vet av erfarenhet att få må bra och vara nöjd med sig själv och livet är fullt möjligt. 

Mitt arbete präglas av trygghet, kunskap och omtanke. Har egen erfarenhet av de behandlingar som jag erbjuder. Klienten ska kunna känna trygghet och tillit samt bli bemött med omtanke och respekt. Tystnadsplikt är liksom ett skrivet sekretessavtal en självklarhet. 

Har på senare år utbildat mig till kognitiv coach och energi/hypnosterapeut på
Lifecaps terapeututbildningar som är ISO-certifierade, processorienterade och upplevelsebaserade. 

Utbildning i klinisk hypnos hos Svensk förening klinisk hypnos. SFKH

Certifiering i medberoendehandledning hos Madeleine Swartz, Nya Steget enligt metoden
Res dig-läk ditt medberoende.

Har även kunskap att hjälpa människor med andlig healing.


Anneli Kanerva

Referenser

"Med din tydlighet och ditt varma bemötande var det lätt att följa din vägledning. Med dig vid min sida kände jag mig trygg att bemöta rädslor som har funnits med sedan barndomen. Rädslor som har påverkat mig i stort sätt varje dag. Genom din stödjande vägledning vågade jag bemöta och bearbeta dem. Du hjälpte mig att se situationerna ur ett annat perspektiv och jag kom till värdefulla insikter som är av stor betydelse för mig idag. 
Anneli, du är en otroligt varm och trygg terapeut som jag har stort förtroende för. Jag känner mig tacksam för all hjälp jag har fått av dig. Tack för att du delar med dig av all din kunskap. 
/Emma"

"Jag har haft stor hjälp av Annelis energibehandlingar. Med sitt lugn och sin lyhördhet har Anneli fått mig att våga gå djupare in i mina känslor och blockeringar och på så sätt kunna bearbeta gamla trauman.Jag kan varmt rekommendera Anneli, hon är en fantastisk terapeut.
/Kicki"

Anneli Kanerva har utbildat sig till terapeut hos ISO-certifierade utbildningsföretaget Lifecap AB.
Uttrycket "Jag är inte ansvarig för den programmering jag fick i barndomen. Men som vuxen har jag ett hundra procent ansvar för att göra något åt min situation." Beskriver Annelis egen resa samtidigt som det illustrerar Annelis sätt att hjälpa sina klienter att avslöja ogynnsamma strategier och ersätta dessa med positiva handlingar som ger positiv förändring i nuet. Jag har stort förtroende för Annelis kompetens och kan med glädje rekommendera henne både som terapeut och som handledare. Annelis utbildning till legitimerad sjuksköterska bidrar till hennes höga etik.
/Gaya Pienitzka, VD Lifecap AB